Despre noi
 
 

Medici
 
 

Servicii
 
 

Program si adresa
 
 

Contact
 
 
 


Bine ati venit la DEODENT !

Servicii dentare profesionale care redau sanatatea dintilor dumneavoastra.

 

La Clinica dentara DEODENT, oferim consultatii stomatologice complete si tratamente pentru pacientii nostri, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, ne straduim sa va simtiti confortabil si binevenit ori de cate ori ne vizitati.

Dorinta noastra este de a va oferi ajutorul de care aveti nevoie pentru o cat mai buna sanatate dentara si un zambet cat mai frumos. Va vom asista in mentinerea unei sanatati durabile a dintilor dumneavoastra cu accent pe actiuni de preventie, va vom asculta cu atentie nevoile si temerile, va vom oferi sfaturi si vom dezvolta impreuna o relatie profesionala calduroasa si de incredere.

Un obiectiv important este pentru noi asigurarea sanatatii si sigurantei pacientilor si a personalului. De aceea, cele mai multe instrumente sunt fie sterilizate cu autoclave fie sunt instrumente cu unica folosinta.

Recunoastem ca nevoile si ingrijirea fiecarui pacient pot fi diferite. Asteptam sa ne intalnim pentru a putea discuta cel mai bun traseu in vederea atingerii sanatatii dumneavoastre dentare optime.

 

   
   
   

 

 
 

  © Copyright 2004. Cezar Bardan. All Rights Reserved.